logo  Društvo "Joga v vsakdanjem življenju" Ljubljana

  • vpisi

    Vpis in članarina

  • urnik

    Lokacije in urnik vadb

  • video

    Video predstavitev

wps ljubljana

Društvo 'Joga v vsakdanjem življenju' Ljubljana že od leta 1989 neprekinjeno organizira vadbo po sistemu 'Joga v vsakdanjem življenju' avtorja Vishwaguruja Paramhanse Maheshwaranande, priznanega indijskega učitelja joge. Glavne značilnosti tega sistema so celostnost, sistematičnost in postopno napredovanje, ki omogoča prav vsakomur, da se seznani s to starodavno disciplino telesa in duha in si z njeno pomočjo izboljša življenje.

Društvo je član Zveze joga društev Slovenije, ki združuje 11 podobnih društev v državi, ter krovne organizacije International Sri Deep Madhavananda Fellowship, ki v sodelovanju z avtorjem Joge v vsakdanjem življenju organizira izobraževanja in skrbi za enotnost in kakovost sistema na mednarodni ravni.

Društvo organizira vadbo v osmih stopnjah na različnih lokacijah v Ljubljani in okolici v dveh ciklusih letno. V društvu v vsakem polletju vadi jogo približno 250 članov različnih starosti in poklicev. Poleg redne stopenjske vadbe razvijamo tudi specializirane vadbene programe (joga za hrbtenico in sklepe, joga za starejše, joga proti stresu). Ostale dejavnosti društva obsegajo redne satsange (srečanja z meditacijo, predavanji in duhovno glasbo), prodajo literature o jogi ter organizacijo udeležbe članov na mednarodnih seminarjih in prirejanje drugih izobraževalnih programov Joge v vsakdanjem življenju.

Inštruktorji so osebe, ki se več let intenzivno ukvarjajo z jogo, so učenci avtorja sistema, Vishwaguruja Paramhanse Svami Maheshvaranande, in se tudi stalno usposabljajo pod njegovim vodstvom, poleg tega pa imajo opravljen mednarodni izpit za inštruktorja JVVŽ ter posebne izpite na ljubljanski Fakulteti za šport in pri Zvezi joga društev Slovenije.

Največji projekt društva v zadnjem desetletju je bil izgradnja joga centra v Savljah. Ta projekt so omogočile tudi donacije in še ni zaključen. Vaše donacije so zato še naprej dobrodošle. Nakažete nam jih lahko na transakcijski račun društva pri Nova KBM d.d., številka: SI56 0430 2000 3452 311. Naslov društva pa je: Društvo JVVŽ Ljubljana, Selanova 16, 1000 Ljubljana. Prosimo vas, da na plačilni nalog v polje Namen plačila vpišete sledeče podatke: namen nakazila, ime in priimek osebe, ki bo nakazala denarna sredstva in svojo člansko številko, če ste naš član. Primer: donacija, Miha Novak, A108. Fotokopijo potrdila o nakazilu in vaše kontaktne podatke z davčno števiko nam prosimo pošljite po pošti ali e-mailu. Hvala!

Kontaktni podatki

naslov Joga center 
Selanova 16, 1000 Ljubljana
gsm 040 221 108
od ponedeljka do četrtka
od 10.00 do 11.00 in od 16.00 do 17.00

mail info@joga-ljubljana.org

Prijava na e-novice

captcha 

Go to top